Magic & Tragic

"Life isn't every breath you take, life is moments that takes your breath away"

Sooooooovaaaaa

Kategori:

Sooft, ingen skola idag då. Ska nog lägga mig och fortsätta sova medan ingen är hemma.
Idag ska Patrik o hans brorsa gadda sig, så sjuuukt nyfiken på hur det kommer bli!

Ikväll blir det avskedsmiddag hos bästa Mandy, fortfarande ledsen över att kycklinggrytan blev dissad, men vaaaaskaman göra?

Godmorgon/Godnatt bitchez

natthumor..

Kategori:

Överraskad much!

Kategori:

Skulle ut o övningsköra med morsan idag, satte oss i bilen, jag tänkte att vi skulle köra i stan. Mamma bestämde dock landsvägskörning. Klagade inte så vi körde på. Körde mot haninge, västerhaninge, jordbro.. fan va jag kände igen mig.. sen kom vi fram till tungelsta haha snacka om att jag inte fattade nånting. Ringde Patrik o sa åt han o komma ut, han va lika förvånad han haha. Blev iallafall en trevlig liten fikastund för mamma o hans farsa, o jag fick träffa min fina <3

Bilden nu va bara sjukt kul

Negrerat ord

Kategori:

haha sitter o har askul på kinesiskan som alla andra tisdagar höhöh..

Städmaniaaa

Kategori:

Ytterligare en bra dag har passerat
Har chillat galet i skolan och inte gjort ett piss, skitskönt. Lite ovärt dock..

Var iallafall på friidrotten, oxå väldigt ovärt men alltid lika kul när kidsen ramlar och gråta för ingenting. Skadeglädje, ja.
Kom hem, käkade middag och lite så, skulle borsta tänderna och insåg hur extremt äckligt mitt badrum var.. Nästan så jah skämdes. Hårspraysbelagringar över hela handfatet o toaletten, hår på hela golvet, kattsand på mattan, tandkrämskladd i handfatet, smink öveeeeeerallt och gamla topsar o annat äckligt.
Var tvungen o städa, nu jävlar äre fräscht! People can now visit my room.

Happiest Girl On The Planet

Kategori: Allmänt

Just idag måste jag vara den lyckligaste människan som går i ett par skor. 
 
Har varit hos Patrik hela helgen, jobbigt att tiden går så fort bara.. Idag åkte iallafall vi in till stan för att träffa min Mamma. Jag var så nervös innan att jag trodde jag skulle kräkas på pendeln. Som ni kanske vet har det här haft en liten turbulent uppstart.. Men det gick iallfall bra och blev inte alls så stelt som jag faktiskt trodde att det skule bli, och inget korsförhör blev det inte heller. 
 
Varför jag är så lycklig nu är för att mamma faktiskt har insett att han faktiskt är en riktigt gullig kille och att vi är lyckliga tillsammans, känns så bra att all den här kaosen är över och vi bara kan få vara tillsammans utan att det ska vara massa konsekvenser och bråk runt omkring <3 

uschhh

Kategori:

fyyy ångest!
Ska hålla ett tal idag som jag inte har skrivit.. får väl se hur det kommer gå..

Skulle döda häxan for free, cause a punk like that is a piss in the wind!
Heido

Längesedan!

Kategori:

Har nästan börjat damma igen här på bloggen. Antar att det är för blogg.se appen inte fungerat, för lat för o blogga på riktigt..

Sitter nu på tåget efter att ha jobbat i stallet för första gången på en månad. Inte var det mycket roligare idag med 300- grader. Fy hade hellre legat hemma under täcket eller i ett varmt bad.

Red igår, oxå första gången på en månad, blev på min fina Rasken. Hoppade och jämfört med senaste gången var han jättepigg och duktig. Förra gången var inte slakten långt ifrån ska jag säga.. fyfan.

Avslutade lektionen med ett rätuppstående på 1m, tog emot lite, kändes som han skulle stanna. Men bäst som han är hoppade han ändå.

På söndag ska mamma träffa Patrik för första gången.. är redan nervös..May god be with us.

Dis song fuken rules

Kategori:

 

Det är bra <3

Kategori: Allmänt

Hmm what to do

Kategori:

Vad ska vi göra idag..?
jo vi snor ett tåg o kvaddar huset!

hahha felsjunget..

Kategori:

hahha sooo faniiih

!

Kategori:

Idag är en såndär dag när man bara hatar allt och alla. Inte blir det bättre för att morsan o farsan tjatar om allt som världens gnällkärringar.. Orkar inte!!
Ännu bättre är att jag ska jobba första gången på Karolinska idag, oh great..

Sitter på tåget påväg till jobbet med världens dampattack i bagaget, känns som att om nån sätter sig bredvid mig nu kommer den inte bli långlivad.

Åt helvete med världen hejdå

Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång?

Kategori: Allmänt

Känner att jag har ingen ork till att göra nånting. 
Varken skolan, livet eller vad som helst..
 
Jag vet att det bara är sista terminen kvar och att det inte är värt att sacka nu, men jag orkar verkligen inte. Har så mycket att göra, så mycket som bara skjuts upp och nya saker som kommer upp.. 
Vill bara resa bort och vara borta hur länge som helst, ligga i en solstol med en drink typ, orkar knappt gå på toaletten typ.

Veckan i egypten har iallafall varit riktigt najs, blondare och mycket brunare än vanligt! Ser nästan levande ut igen haha. Ett tips dock.. åk inte till egypten om du e blond.. fyfan. Tur att jag e hemma igen och inte såld eller köpt eller nått annat hemskt. 
 
 

Trettio kameler

Kategori:

Nyåret invigdes riktigt bra. Fick min nyårskyss som man såklart måste få varje år. Hann ha riktigt kul även om vi var tvugna att gå redan klockan 02. Men jag är inte bitter, sitter på flygplanet och väntar på take-off.

Förhoppningsvis kommer jag hem med en snygg bränna och inte en snygg flagning men det får tiden avgöra haha.

Kommer sakna mina bestizaaar o min pöööjk nu när jag e borta men det är ju trotts allt bara en vecka. Och lite saknad är ju bara bra! <3